Het wagenpark van Anton Timmerman Transport is 8 trucks sterk, zodat zij kan voorzien in elke klantvraag, groot of klein, ver of dichtbij. Veel van onze vaste klanten gebruiken onze diensten op reguliere basis, naar locaties die zijn opgenomen in onze planning.

Onze wagens worden graag gezien op de Europese wegen. Anton Timmerman Transport is een bekende speler in de transportsector.

De trucks worden regelmatig gecheckt en onderhouden in onze werkplaats. Voortijdige technische controles zorgen voor een optimale garantie van de levering van diensten en producten.

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met alle denkbare technieken voor optimaal transport. Via Track & Trace-systemen kunnen de condities van het transport continu worden gevolgd; en door middel van moderne communicatiemiddelen kunnen onze chauffeurs op elk moment van de dag contact opnemen met de afdeling planning – en andersom.

De wagens voldoen aan de Euro 6 norm. Deze motoren hebben als groot voordeel dat ze aan de hoogste milieunormen voldoen en minder geluidsoverlast veroorzaken. De wagens zijn geluidsarm door de geruisloze laadkleppen en de luchtbediende tipkleppen. Dit heeft als groot voordeel dat in iedere omgeving en op elk tijdstip zonder al te veel overlast geladen en gelost kan worden.

Vandaag de dag is het welzijn van medewerkers van belang. Zonder enthousiast en bekwaam personeel is een bedrijf niet in staat goed te functioneren. Ons wagenpark biedt niet alleen voordelen voor de klant. Alle wagens zijn ergonomisch gebouwd zodat medewerkers veilig en met meer plezier kunnen werken. Aan de hand van onderhoudsschema’s worden periodiek alle wagens gecontroleerd. Uw voordeel? Leveringen worden tijdig afgeleverd door geringe uitval en gewaarborgde kwaliteit.

SCANIA R520

SCANIA R450

 SCANIA 580S

VOLVO FH4 460

SCANIA 580S

SCANIA 143M 500

SCANIA 143H 420